Usikret personligt lån

Du kan undgå fremtidige overraskelser ved omhyggeligt at læse låneaftalen, når du er blevet godkendt til lånet. Når pengene er blevet indsat på din konto, vil banken fortsætte med at foretage regelmæssige betalinger, indtil du kan foretage de nødvendige betalinger.

Et usikret personligt lån kan være risikabelt for bankerne. Lånebeløbet kan i første omgang synes højere, end det er. Du kan ende med at betale mere, hvis du ikke kontrollere lånebeløbet eller ikke er i stand til at betale den højere rente. Selv hvis beløbet er lavere, vil det stadig resultere i en højere månedlig rate. Det beløb, du har råd til hver måned, afhænger også af din månedlige indkomst.

Fordi banken opkræver ekstra gebyrer for at dække tab i tilfælde af at du ikke kan tilbagebetale lånet, renten på sikrede personlige lån er højere end for sikrede personlige lån. Nogle banker opkræver gebyrer for at indløse personlige lån. For at afgøre, hvilken mulighed der tilbyder de bedste vilkår, skal du sammenligne gebyrer og tilbagebetalingstid. Du beholder titlen på din bankkonto, når du har underskrevet en låneaftale.

Selv hvis du er midlertidigt handicappet, er du ansvarlig for tilbagebetaling af lånet. Du vil ikke blive opkrævet renter eller tilbagebetalinger. Hvis du låner penge fra en bank, et finansieringsselskab eller et andet pengeinstitut, kan du miste det lånte beløb. Du kan også miste din rente. Som gebyr opkræves ca. to procent af lånebeløbet hvert år. Et hundrede femogtyve dollars vil blive opkrævet til kunden, hvis mere end to procent er avanceret. Du vil blive opkrævet 93 dollars for hver hundrede og femogtyve dollars lånt. Det resterende beløb vil blive opkrævet mindst én procent.

Sammenlign dine muligheder, før du træffer en beslutning om at få et lån. Du er nødt til at beslutte, hvad der er bedst for dig, din familie og dig selv.

Skriv kommentar