Lær at mestre guitaren – De lektioner, du har brug for

Du kan finde guitar lektioner online. Vælg den, der passer bedst til dine behov. Der er mange videoer online, der viser dig, hvor let sange at spille, og du kan også downloade dem gratis. Et ord om at lære af gratis videoer. Misforstå mig ikke. De er tilgængelige gratis, simpelthen fordi de er gratis. Hvad hvis du ikke har brug for den instruktion og vejledning, den tilbyder? Ingen af dem bør betales for, selv de gratis. Jeg betalte for en for at få det til at virke for mig. Jo mere jeg lærte, jo mere blev jeg opmærksom på dette.

Du har brug for en søgemaskine, der kan specialisere sig i at downloade og lektioner til guitar, hvis du vil have internettet til at lære dig. Du kan ikke bruge en generisk søgemaskine. Det er vigtigt at finde en, der har specialiseret sig i dit område. Du skal blot skrive din forespørgsel, så får du tusinder eller endda tusinder af resultater.

Online guitar lektioner kræver, at du betaler først. Du har sikkert ikke bemærket det endnu. De tager tid at downloade og er derfor ikke tilgængelige med det samme. De er ikke tilgængelige med det samme. Er du villig til at betale to gange for lektioner i din lokale musikbutik? Eller vil du springe besværet med at købe et diagram online med blot to klik? Måske gør du ikke. Men at sætte dig op til at købe noget på et diagram er et stort besvær, som mange mennesker ikke tænker på.

Det er vigtigt at se diagrammet som noget, du vil bruge, og ikke noget, du ikke har brug for. Du finder musikalske noter sammen med tabulaturen, som fortæller dig, hvordan de skal spilles. Tabulatur (også kaldet faner) fortæller, hvilken note du skal spille med hvilken streng. Åbne akkorder bruges i tusindvis af sange. Åbne akkorder har ikke boksen øverst med bogstaver som F.

Når du har lært lidt om det grundlæggende i musik, kan du begynde at lære sangene fra listen fra webstedet. Jeg lagde ikke mærke til nogen beviser for, at de har de nyeste sange. Kun ældre sange. Jeg kunne ikke se noget tegn på, at en filmstjerne havde tilmeldt sig. Søg først i alfabetet pr. bogstav for at finde diagrammet. Vælg derefter det bogstav, du ønsker.

Lad os tage et eksempel. Det diagram, jeg refererer til, har fem kolonner. Hver kolonne har et indikatornummer øverst. En åben akkord er et “0”, så det har ikke et nummer øverst. En “2” er dog en almindelig akkord. Dette diagram viser, at “C” er den første række ovenfor. Det ville være en C akkord. Derefter vil du se ting som lejligheder og nøgler (FAS) samt Sharps (STR) og Lejligheder.

Det giver mening, tror jeg. Hvis du er nybegynder eller veteran, så lad mig fortælle dig nogle ting.

1. Nemme akkorder. Du finder en liste med grundlæggende eller nemme akkorder på ethvert diagram. Mens nogle akkorder er enkle eller nemme, andre er sværere at lære. Disse akkorder danner grundlaget for de fleste sange. Disse akkorder bruges i omkvædet såvel som versene i mange sange.

2. Intervaller. Intervaller refererer til den handling at fremhæve eller mærkning akkord noter. Dette er en anden ting, du hurtigt kan lære. Du vil se to tal på ethvert diagram med akkorder. Det nederste tal er øverst, og det højeste tal er i bunden. Det betyder, at det højeste tal er det nederste fra venstre mod højre. Hvis der er et “1” på en lavere linje og et tal på den øverste linje, indikerer det, at noterne er identiske. Hvis du ser et “2” nederst og et “0” på de øverste linjer, vil det betyde, at disse noter er forskellige. Selvom jeg ikke anbefaler at lære dem, er det vigtigt at bemærke, at linjen “1” og linjen “0” er på samme sted. Dette er, hvordan akkorder gøres oftest.

3. Tæller. Det er to helt forskellige begreber.

Skriv kommentar