Den magiske urt kendt som ‘Chia Frø’, kan forvandle din krop, sundhed og liv.

Superfood chia frø, også kendt som salvia hispanica eller salvia hispanica er en sydamerikansk superfood. De blev spist af aztekerne, der brugte dem til at øge deres styrke, udholdenhed, mental årvågenhed, og endda som et elskovsmiddel. Dette mirakel frø er nu ved at blive anerkendt af hele verden. Her er nogle eksempler på de sundhedsmæssige fordele ved Chia Frø.

Chia Frø er en virkelig fantastisk opdagelse. En spiseskefuld Chia frø indeholder mere omega-3s end nogen mængde mælk, fisk, kød eller mælk. De indeholder også forbindelser kaldet slimhinde, der er fremragende til helbredelse af sår. De er også rige på calcium, som hjælper os med at opbygge stærke knogler. De har også høje niveauer af jern, som er godt for hjertet. Calcium og andre mineraler er afgørende for stærke knogler og sunde tænder. Knogler er afgørende for at støtte vores krop og give et fundament for at opretholde vores helbred.

Fordi frøene har en speciel membran, giver chiafrø os mulighed for at få mere ilt ind i vores kroppe. Den opløselige fiber er det, der gør membranen i stand til at absorbere næringsstoffer og gøre frøene nemme at fordøje. Disse fibre hjælper os med at få mere mental og fysisk energi. Aminosyrer findes i frø, som hjælper med at opbygge proteiner. Disse aminosyrer er væsentlige komponenter i vores DNA og vores genetiske kort. De er også byggestenene i alle celler i vores kroppe. Disse kan bidrage til at forebygge hjertesygdomme, fedme, blodsukker ubalance, Alzheimers, og andre sygdomme.

Også chia frø er store antioxidanter. De er rige på antioxidanter, hvorfor de har højere niveauer end nogen andre planter, såsom granatæbler. De er også rige på B-vitaminer, som kan hjælpe os med at afgifte. De er også rige på mineraler som mangan og kobber.

Salvia Hispanica (røde hav tungen) bruger også chia frø. Denne plante er et dagligt syn i det sydlige Mexicorants kost. Disse frø er en stor kilde til både uopløselige og opløselige fibre. Dette er vigtigt for sunde spisevaner samt vægttab. Disse frø indeholder også omega-3 fedtsyrer, som er vigtige for hjernens funktion og nervesystemet. De er kendt for at forbedre hjernens funktion og hukommelse opbevaring. De er også kendt for at være nyttige i at sænke blodsukkeret for diabetikere.

De er en væsentlig del af vores vægttab program og de stærkeste antioxidanter til rådighed. De kan neutralisere de frie radikaler, vi indånder hver dag.

Internettet gør et stort stykke arbejde med at vise dig, hvordan kraftfulde antioxidant saft som Chia frø kan være. Her er nogle af de mulige bivirkninger, som frie radikaler kan forårsage. Disse omfatter: astma, hjertesygdomme, migræne og synstab.

Dette frøs antioxidanter er gode til at beskytte mod oxidation. Det er let at se, hvorfor antioxidant juice bør være en del af din daglige rutine.

Undersøgelser har vist, at Chia frø er gode til at øge motion. Denne drik er ikke kun for dem, der er aktive, men også for dem, der ønsker at være sunde. Det er nemt nok. Jordfrø kan købes i din lokale helsekostbutik. Tilsæt lidt salt efter smag og nyd. Du kan også købe tørrede frø, hvis du er vegetar.

De helbredende egenskaber af chia frø kan også bruges til at forhindre aldring. Dette er tydeligt i stammer i hele det sydvestlige USA. De lever i over 100 år, og de har ikke det samme sundhedssystem som vesten. Disse mennesker er modtagelige for hjerteproblemer, såsom astma, knogletab, og hvide blodlegemer ødelæggelse fra rusmidler. De booster frøene, når de lever et liv i mening. Det samme gælder for de japanske ældre. De spiser tonightsentence og ikke alder som vesterlændinge.

Disse fordele, sammen med frøets næringsværdi, er utrolige. Det er let at se, at drikke Chia frø har mange sundhedsmæssige fordele. Du har ikke tid til at besøge juicebutikken for at finde de bedste kalorier. Du kan oprette en rutine og få six-pack abs kost.

Dette er en Myrrhic opgave, der tager tid, men det er det værd at få six-pack abs ind i dit liv.

Skriv kommentar