Boliglån

Du kan nu få adgang til pengene på din bankkonto. Dit hjem er sikkerhedsstillelsen. Du kan miste dit hjem, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale lånet.

Det er muligt for så lidt som 1% at have problemer med deres lån. Men folk kan miste deres hjem og miste evnen til at købe et hjem i fremtiden. Det er vigtigt at huske, at misligholdte på boligejer lån ikke vil tillade dig at få pengene tilbage. Hvis du er en låntager, skal du sørge for nøje at overveje dine muligheder.

Der er mange typer af lån. De mest almindelige er et fastforrentet lån, hvor betalingerne er fastsat for en bestemt periode og et variabelt forrentet lån, der ændres med prime rate. Det er vigtigt nøje at evaluere denne type lån, som vi vil drøfte i næste afsnit.

Fastforrentede lån

Den mest populære type lån er den faste rente. Fastforrentede lån vil have lavere lånesatser end variabelt forrentede lån. Variabelt forrentede lån bliver mere og mere populære på grund af de høje omkostninger forbundet med at ændre renten. Det fastforrentede lån vil have lavere renter end et variabelt forrentet lån, hvis fastforrentede lån har faste lånevilkår. Fastforrentede lån har lavere renter, så lånebetalingerne vil ikke ændre sig, før de er justeret igen.

Variabelt forrentede lån

I løbet af de seneste fem år har variabelt forrentede lån undergået hyppige ændringer. De var så lave på 4,875% i fortiden og så højt som 7,25% i dag. Variable satser kan variere fra 6,5% til 12%. Renten stiger i takt med, at boligmarkedet fortsat forbedres. Din fastforrentede lån vil blive dyrere, hvis renten stiger.

Disse lån kan bruges til at justere den fastforrentede lånerente. Du bør ikke være bekymret, hvis renten stiger i fremtiden. For at konsolidere din interesse, vil du være i stand til at få et andet lån. Du behøver muligvis ikke at bruge den variable rente lån, hvis renten falder til under 6 procent i fremtiden. Det vil tage tid for satserne at nå dette niveau.

Denne type lån har den fordel, at du kun har en månedlig ballon betaling. Lånet vil ikke have renter i mere end et par måneder eller uger. Månederne vil stige, hvis lånet konverteres til en ARM (justerbar rente realkreditlån). Dette er en fordel, fordi du stadig kan foretage lavere månedlige betalinger end lån, der er baseret på et fast rentebeløb over en bestemt periode.

Boliglån

Home lånekapital er faldende. Siden begyndelsen har vi påberåbt sig vores hjem til at give den bedste kilde til lån. Låntagere brugte deres hjem som sikkerhed for lån. Der er ingen tvivl om, at hjemmet var den vigtigste indtægtskilde for mange mennesker, der var berettiget til supplerende Security Reserve betalinger eller New Deal-programmer. 20-30 års hovedstol, renter og opsparing gav øjeblikkelige besparelser. Det er usandsynligt, at denne form for sikkerhed vil fortsætte efter kreditmarkedernes og boligmarkedets sammenbrud.

Dette skyldes, at fast ejendom er stadig i fuld helbredelse. Uden acceptable kompensationer er det næsten umuligt at få et hjem ansvarlig lånekapital via kreditkort eller afbetaling lån. Men, egenkapital kan bruges til at betale for hospital eller lægeregninger. Et ansvarligt lån med en lavere rente end i dag kan være den bedste løsning. Det giver en stabil, konsekvent rente.

Andre omkostningsbesparelser

Forbedringer af hjemmet er en anden omkostningsbesparende mulighed. For at øge værdien af dit hus, behøver du ikke at være ekspert. Nogle gange vil en forøgelse af hældningen af din isolering eller udskiftning af din centrale aircondition eller ovn opveje tabet i hjemmets vurderede værdi. Dette vil hjælpe dig med at spare hundredvis af dollars hvert år på din varme-og elregninger. Du behøver ikke at vente på ejendomsmarkedet rebound at foretage forbedringer i dit hjem.

Skriv kommentar