ÅOP for lån

Her er de vigtigste punkter og ÅOP for forskellige lån.

Når du kigger på hvert lån, skal du sørge for at være opmærksom på følgende.

ÅOP er årlige procentsatser. Dette er renten, og det viser, hvor meget interesse dine penge vil koste.

Som sikkerhed kan du pantsætte titlen til din bil eller hjem, båd eller enhver anden genstand af høj værdi.

Du vil blive opkrævet et ansøgningsgebyr, der inkluderer føderale tegningsgebyrer.

Sammenlign lån omhyggeligt. Husk, at renter og gebyrer er ofte forskellige fra en långiver. Det er værd at se på ethvert tilbud, der siger “No Hassle” og ikke omfatter et gebyr (sådanne titel lån).

Normalt er et forudgående gebyr en udbetaling på lånet. Jo højere gebyrer, jo mere bliver du nødt til at betale renter. Hvis dette sker, kan ÅOP stige.

Her er, hvor tingene går amok. Betale mere for lånet arrangement kunne være dyrt. Kig på en række långivere for at se, hvilken en afgifter du den laveste rente og gebyrer. Hvis det ikke er opført, er det sandsynligvis ikke giver økonomisk mening. Gør din forskning, før du tilmelder dig en usikker lån. Hvis du kan, kigge efter en långiver med en dokumenteret track record af vellykket udlån.

Årlige procentsatser

De årlige procentsatser bestemmes ved at lægge den maksimale prime rate til den laveste saldosats for de lån, der konsolideres.

Det er simpel matematik. Hvis du havde 7% lån saldi og modtog en prime rate på 7% plus $ dyster, hvis 5%, efter at du har betalt $ 75 på dit gamle lån, ville det nye lån koste dig $ber $ 70. Dette kan beregnes ved at gange årene for konsolideringslånet.

Ved at betale nogen, reducerer du din samlede gæld. Det er indlysende, at hvis du er i stand til at betale dit gamle lån i fem år, i stedet for at vente 10 år, vil du betale lavere renter.

Det er her magien i 1-2-3PIPS kommer ind i billedet. Hvis du viser banken, at din økonomi er tilstrækkelige til at betale konsolidering lån, vil banken låne dig pengene til en lavere rente.

Lad os sige, at dit oprindelige lån var 100.000 dollars. Du betalte en rente på 25%. I fire år glemte du dit lån, og så betalte du de 25.000 dollars. Banken gav dig et nyt lån, og derefter opkrævet dig 25% i rente for at inddrive balancen. Nu tjener banken 10%.

Hvis du ikke forventer, at dette sker, kan du kontakte banken og bede om en dispensation. Dette ville normalt være en forlængelse eller betaling af et gammelt lån, og derefter lånet vil blive betalt ud. Antag ikke, at banken automatisk vil give dette. Spørg banken, om de kan give afkald på nogen af dine udestående saldi. De er normalt villige til at imødekomme.

Så hvorfor skulle disse gebyrer blive opkrævet til dig? Er disse gebyrer ikke mere, end du gerne vil betale? Måske foretrækker du at betale lånet fuldt ud.

De trin, du lige har læst, hjælper dig med at betale dit lån hurtigere. Din payoff vil være lettere, og du vil betale lavere renter. Dette giver dig mulighed for at spare masser af penge.

Det er, hvad rigdom handler om. Er du ikke enig?

Skriv kommentar